Medewerkers Van Kooten Tuin en Buitenleven

Als u als klant bij Van Kooten Tuin en Buitenleven binnenstapt, dan bent ú het die in de ‘spotlights’ staat. Onder het genot van een kop koffie horen we graag wat u voor ogen heeft. Wij gaan tot de grenzen van het onmogelijke om uw dromen te verwezenlijken om het buitenleven een extra dimensie te geven, als een verlengstuk van uw woongenot. Wij vertalen wensen naar een droom die uitkomt binnen elk budget, maar dit zouden we natuurlijk nooit kunnen zonder onze medewerkers. Daarom investeert Van Kooten Tuin en Buitenleven in medewerkers op een unieke manier. Middels intensieve opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding worden medewerkers naar een hoger niveau getrokken en hebben zij allen hun eigen specialisme. Zo werken we niet alleen aan consistente basiskennis, brede en solide productkennis en hoog serviceniveau, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, en dát maakt het verschil. U kunt rekenen op gemotiveerde mensen op de juiste plek. U bent verzekerd van hoogwaardig en gedegen persoonlijk advies. Het zijn onze medewerkers die dag in, dag uit voor u klaar staan, in weer in wind als het moet, met maar één doel; Het uit laten komen van uw droomwensen.

Laat u verrassen en enthousiasmeren door onze medewerkers en kom langs voor een persoonlijke kennismaking.

Zin om te werken in deze dynamische wereld van buitenleven? Bekijk dan de vacaturepagina voor een passende functie in één van de vestigingen of op ons hoofdkantoor.

Ons team

 • Jan van Kooten

  Directie

  Jan van Kooten

  Directie
  In mijn vrije tijd, naast de baan die ik toen had, plaatste ik geregeld blokhutten en schuttingen. De grote vraag naar de blokhutten en het tuinhout viel me op, waardoor ik na verloop van tijd ben gaan onderzoeken hoe ik deze producten zelf aan kon bieden. Dit bleek letterlijk een gat in de markt! In 2004 nam ik de stap om mijn baan op te zeggen, een showroom in Numansdorp te openen en mezelf fulltime op het buitenleven te gaan richten. Door ons zeer scherp geprijsde aanbod, strategie, maar vooral klantvriendelijkheid en service bereikte wij in zeer korte tijd naamsbekendheid door heel Nederland en België. De eerste vestiging in Wommelgem (België) werd na enkele jaren een feit en inmiddels heeft Nederland al 5 showrooms van Van Kooten Tuin & Buiten Leven op de kaart staan! Ons assortiment is ontzettend uitgebreid, maar we blijven altijd zoeken naar een vernieuwend product wat we met zorg op de markt kunnen zetten. Ondanks dat we steeds groter worden blijven we vasthouden aan het belangrijkste kenmerk van ons bedrijf; streven naar optimale klanttevredenheid. Binnen ons bedrijf ben ik gedreven in het adviseren en mede ontwikkelen van de grotere maatwerk chalets en douglas buitenverblijven. U zult mij dus nog steeds tegenkomen in de adviserende rol van verkoper, in één van onze showrooms!
 • Hanneke van Kooten

  Directie

  Hanneke van Kooten

  Directie
  Van één advertentie op internet tot een bloeiend en groeiend bedrijf met 7 filialen, zo is het haast letterlijk gegaan! Vanaf de start van ons bedrijf heeft de vindbaarheid op het internet mij altijd geïnteresseerd. Het is mijn drijfveer om de personen die op zoek zijn naar een blokhut, veranda of een ander product uit ons assortiment rechtstreeks naar onze website door te verwijzen. De marketing is dan ook mijn taak binnen ons bedrijf. Onze klanten hou ik graag op de hoogte van de nieuwste producten, aanbiedingen en ontwikkelingen door middel van de elektronische nieuwsbrieven en de kranten die wij aan huis bezorgen. Mijn doel is behaald als u ons bedrijf heeft gevonden!
 • Benjamin de Jong

  Directie

  Benjamin de Jong

  Directie
  Wij zijn als dynamisch bedrijf helemaal ingericht om u blij te maken in het “Buiten Leven”. Voor iedere woonomgeving is er wel iets te vinden wat bij u past. Met onze duurzame productgroepen brengen wij de natuur en het Buiten Leven dichtbij u thuis of waar u ook maar wilt. Deze beleving past bij een duurzaam en groen leefklimaat. Mijn passie is om met ons hele TOP-team u als belangrijke klant maximaal te bedienen met als resultaat: tevreden klant, enthousiast team, happy feeling met een happy product.
 • Erik Versluis

  Bedrijfsleider Numansdorp

  Erik Versluis

  Bedrijfsleider Numansdorp
  Van Kooten Tuin & Buiten leven is een prachtige firma. Niet beloven, maar doen staat bij ons hoog in het vaandel! Als verkoop adviseur ben ik sinds mijn 15e actief. Daarbij ben ik gewend zowel in het klein als in het groot te adviseren. Van tientallen Euro’s tot tienduizenden Euro’s. Maatwerk en complexe producten vind ik erg leuk. Of het nu om het klein gaat of het groot, elke klant verdient persoonlijke aandacht. Ik vervul graag uw tuin- en buitenwensen en sta klaar om u in Numansdorp te ontmoeten.
 • Adriaan Krijgsman

  Bedrijfsleider Wommelgem

  Adriaan Krijgsman

  Bedrijfsleider Wommelgem
  De wensen van de klant omzetten in een reële verwachting en deze verwachting omzetten in een concrete realisatie. Dat is waar ik voor sta!
 • Job den Hartog

  Bedrijfsleider Velp

  Job den Hartog

  Bedrijfsleider Velp
  Sinds begin 2015 in de functie als bedrijfsleider in dienst gekomen bij de start van ons 5e filiaal in Hillegom, die nu verhuisd is naar Hoofddorp. Boordevol prachtige veranda’s en tuinkamers! Nu deze prachtige vestiging “staat” en de mensen de weg naar Hoofddorp weten te vinden, heb ik onlangs intern een nieuwe uitdaging gekregen als bedrijfsleider in Velp, een ruime fantastische locatie met naast de veranda’s en tuinkamers óók de blokhutten en alle andere prachtige producten die ook bij u in de tuin een mooie plek verdienen! Specifieke wensen? Wij werken volgens het motto: “kan niet, bestaat niet”. Kom snel langs in Velp en verbaas u over de enorme keus en prachtige collectie die wij binnen én buiten voor u hebben opgesteld!
 • Marcel Weststrate

  Bedrijfsleider Hoofddorp

  Marcel Weststrate

  Bedrijfsleider Hoofddorp
  Als bedrijfsleider/verkoopadviseur vind ik het iedere dag weer een uitdaging om de klant een prachtig product te verkopen. Iedere keer opnieuw geeft het weer een goed gevoel wanneer de klant na aanschaf van een mooie veranda of tuinkamer aangeeft dat het hun verwachtingen overtreft. Onlangs vroeg een klant of onze producten milieuvriendelijk werden geproduceerd; met enige trots kon ik de klant meedelen, dat onze veranda’s en tuinkamers een blijvende “klimaatverbetering” zijn. Tenslotte wordt hierdoor het seizoen van buitenleven verlengd! Mijn kreet is dan ook: “Wie getuigd van goede smaak, slaagt zeker in onze zaak!”.
 • Koos Dey

  Bedrijfsleider Amersfoort

  Koos Dey

  Bedrijfsleider Amersfoort
  “ Van Kooten Amersfoort staat synoniem voor: wij zijn de creator voor uw buitenleven wensen. En dat alles op basis van een maatwerk advies, degelijke materialen, deskundig personeel en last but not least een scherpe prijs. Wij brengen meerwaarde in uw woon- en leefgenot. Of het nu voor de zomer of winter is, de oplossing vindt u bij Van Kooten in Amersfoort. Wij hebben een prachtige showroom met vele modellen voor ieder budget. Welkom ! “
 • Hans Groenenberg

  Bedrijfsleider Strijen

  Hans Groenenberg

  Bedrijfsleider Strijen
  Sinds Mei 2013 ben ik als verkoper in dienst gekomen in ons filiaal in Strijen. Een winkel met zeer ruime keuze in veranda’s, zonwering en complete tuinkamers. In elk verkoopgesprek ligt de uitdaging om bij u een prachtig project te realiseren. Het is erg leuk om van je klant te horen: ‘ik heb veel gekakeld over een tuinkamer, maar jij hebt me geholpen het ei te leggen’. Mijn doel is pas behaald als u tevreden bent en dat maakt dit werk fantastisch! Tevreden klanten zijn de beste referenties en daarom is van Kooten Tuin & Buitenleven geworden zoals het nu is.
 • Mark Vos

  Bedrijfsleider Veldhoven

  Mark Vos

  Bedrijfsleider Veldhoven
  U vraagt een speciale maat? U vraagt een snelle levering? U vraagt een creatieve oplossing voor u tuin? U vraagt enkel informatie? Of wilt u gewoon dat ik met u meedenk? Dit is mijn passie, en die passie vindt u in Veldhoven.
 • Janneke Voorstad

  Verkoopadviseur / Commercieel binnendienst medewerkster

  Janneke Voorstad

  Verkoopadviseur / Commercieel binnendienst medewerkster
  Als Verkoopadviseur heb ik een prachtige, maar vooral ook diverse baan. Als vrouw in deze “mannenwereld” sta ik absoluut mijn mannetje. Met maatwerk productie als specialisme mag ik elke dag weer de wensen van onze klanten omzetten naar een mooi product. Dit loopt uitéén van een basic berging tot compleet chalet of woonhuis met montage. Dus bent u nog op zoek naar een tuinhuis, standaard of op maat gemaakt; dan bent u bij mij aan het juiste adres!
 • Hugo Resoort

  Verkoopadviseur

  Hugo Resoort

  Verkoopadviseur
  U kunt mij vinden in de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp! Met veel plezier vervul ik de taak om de binnenkomende klanten welkom te heten en hen te voorzien van een gegrond en passend advies. Als verkoopadviseur in de showroom krijg ik vaak te horen dat onze showroom wel heel érg gezellig is, omdat men van te voren meer een bouwmarkt verwacht. Het gebeurd dus ook niet zelden dat een klant voor een tweede keer terugkomt en soms nog iets van de inrichting aanschaft ook! Mijn slogan is dan ook: ‘ervaar in onze showroom het buitenleven, op iedere meter’
 • Arjan Achterberg

  Verkoopadviseur

  Arjan Achterberg

  Verkoopadviseur
  "Mijn rol als verkoopadviseur bij van Kooten tuin & buiten leven is een klant van het begin tot het eind helpen met het verwezenlijken van hun wens. Dit is elke keer weer een uitdaging maar geeft zeker voldoening. Kortom kom langs bij van Kooten voor al uw wensen voor het buitenleven!"
 • Dirk Rebel

  Verkoopadviseur

  Dirk Rebel

  Verkoopadviseur
  “Ik geloof dat iedereen een buitenleven verdient waar hij of zij gelukkig van wordt. Ook u. Mijn missie is om u te helpen dit te verwezenlijken. Door u te laten inspireren in het ruime aanbod van veranda’s, houten projecten of Tuin en Buitenleven producten. Graag zie ik uit naar een persoonlijke ontmoeting in filiaal Amersfoort.”
 • Maarten van der Vliet

  Verkoopadviseur

  Maarten van der Vliet

  Verkoopadviseur
  U treft mij in het filiaal Amersfoort. Hier adviseer ik u, onder het genot van een lekkere bak koffie, over al onze producten, om samen met u het product te vinden wat bij u past!
 • Aart-Jan Prins

  Verkoopadviseur

  Aart-Jan Prins

  Verkoopadviseur
  Langer genieten van het buitenleven? Kom langs voor een kennismaking in onze prachtige sfeervolle showroom in Strijen en bekijk onze luxe veranda’s en tuinkamers!
 • Elbert Schaap

  Verkoopadviseur

  Elbert Schaap

  Verkoopadviseur
  Als verkoopadviseur sta ik u graag bij met een passend advies voor een blokhut, veranda, buitenverblijf of 1 van onze vele andere producten. Kom eens langs in het gezellige Brabantse Veldhoven en laat u inspireren in onze geweldige showroom!
 • Lans Luteijn

  Verkoopadviseur

  Lans Luteijn

  Verkoopadviseur
  “Mensen helpen en echt goed advies geven!” Dit is waar ik voor sta. In ons filiaal in Amersfoort doe ik er alles aan om gasten te woord te staan en te adviseren met uiteindelijk maar 1 doel… Dé oplossing voor úw tuin!
 • Auke Bunk

  Verkoopadviseur

  Auke Bunk

  Verkoopadviseur
  Het luisteren naar de klant, vertalen van de klantwensen en uiteindelijk het verwezenlijken van deze wensen is voor mij al een doelstelling op zich. Het liefst ga ik door totdat alle partijen met een fantastisch gevoel uit elkaar gaan. Graag ontmoet ik u bij ons in de showroom van de vestiging Numansdorp, waar ik u graag te woord sta om uw ideeën om te zetten in concrete plannen.
 • Rowan Mol

  Verkoopadviseur

  Rowan Mol

  Verkoopadviseur
  Als verkoopadviseur te werken bij van Kooten, probeer ik elke dag enthousiasme uit te stralen in een mooi jong en ondernemend bedrijf, die enthousiasme wil ik ook proberen over te brengen op de klant, om zo goed mogelijk advies kunnen te verlenen naar de klant.
 • Rosanne de Waard

  Verkoopadviseur

  Rosanne de Waard

  Verkoopadviseur
  Van Kooten tuin en buiten leven is voor mij een nieuwe uitdaging! Super leuk om het team in Veldhoven te versterken. Ik wil u graag adviseren over alles wat wij u aanbieden en u er graag mee verder helpen. Ik zie u graag in de vestiging Veldhoven!
 • Gert-Jan Baars

  Verkoopadviseur

  Gert-Jan Baars

  Verkoopadviseur
  Sinds begin 2017 ben ik werkzaam als verkoopadviseur bij ons filiaal in Velp. Uw wens is mijn uitdaging om dit om te zetten in één van onze prachtige producten. Mijn streven is altijd u te voorzien van de juiste adviezen. Hopelijk kan ik u binnenkort verwelkomen in ons Filiaal te Velp.
 • Jan Walhout

  Verkoopadviseur

  Jan Walhout

  Verkoopadviseur
  Het is elke dag weer een uitdaging om u als klant door ons zeer uitgebreide aanbod precies naar de juiste (maatwerk) oplossing te leiden. Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer u met nog meer enthousiasme onze showroom verlaat dan dat u al binnen kwam.
 • Aron Schreuder

  Verkoopadviseur

  Aron Schreuder

  Verkoopadviseur
  Welkom bij Van Kooten. Wij helpen u graag met de aankoop van uw perfecte blokhut. Wij willen, samen met u, naar het maximale resultaat streven om u uiteindelijk maximaal te laten genieten. Natuurlijk kan en wil ik u daar graag bij helpen onder het genot van een bakje koffie! Ik ben werkzaam in de showroom te Wommelgem. Kan ik u daar verwachten?!
 • André Koudstaal

  Verkoopadviseur

  André Koudstaal

  Verkoopadviseur
  .
 • Livinus Stander

  Verkoopadviseur

  Livinus Stander

  Verkoopadviseur
  Het mooiste aan mijn werk is het omzetten van uw ideeën naar een mooi plan. Het liefst ga ik door totdat u het product heb gevonden waarover u net zo enthousiast ben als ikzelf! Graag ontmoet ik u bij ons in de showroom van de vestiging Numansdorp. Hier adviseer ik u graag, onder het genot van een lekkere bak koffie, over onze producten mooie producten, om samen tot een mooi eind resultaat te komen!
 • Niels Scholten

  Verkoopadviseur

  Niels Scholten

  Verkoopadviseur
  Met veel plezier werk ik als verkoopadviseur in het filiaal in Amersfoort. Ik heb de mooie uitdaging om het plaatje, dat u als klant in gedachten heeft zo goed mogelijk te verwezenlijken. Mijn doel is behaald als u na plaatsing en/of montage blij en tevreden bent met uw aankoop.
 • Naomi Heuvelman

  Verkoopadviseur

  Naomi Heuvelman

  Verkoopadviseur
  Sinds mei 2019 ben ik in dienst getreden bij Van Kooten en werkzaam als verkoopadviseur in Hoofddorp. Met veel plezier werk ik er iedere dag aan om samen met mijn collega’s in Hoofddorp de wensen van klanten te vervullen en verwachtingen te overtreffen. Iedere dag leer ik nieuwe dingen, waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Het dagelijks contact met klanten en collega’s in combinatie met de geweldige producten die Van Kooten in het assortiment heeft, maakt mijn werkdag iedere keer weer tot een mooie dag.
 • Wilbert van Wageningen

  Hoofd commerciële binnendienst

  Wilbert van Wageningen

  Hoofd commerciële binnendienst
  Belt u naar Van Kooten Tuin & Buiten Leven? Dan heeft u kans dat u mij aan de telefoon krijgt! Als medewerker commercie in de binnendienst adviseer ik met zorg en enthousiasme het product waar de klant naar op zoek is! ‘Geen verkooppraat, maar een gegrond advies op maat.. dat is waar het mij om gaat!’
 • Herrold Bijl

  Commercieel binnendienst medewerker

  Herrold Bijl

  Commercieel binnendienst medewerker
  Sinds mei 2017 werk ik bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Doordat ik samenwerk met een enthousiast team ga ik altijd met plezier naar mijn werk. Dagelijks ben ik bezig met orders te verwerken zodat de bestelling netjes bij u wordt afgeleverd!
 • Marthijn Lommers

  Commercieel binnendienst medewerker

  Marthijn Lommers

  Commercieel binnendienst medewerker
  Op de commerciële binnendienst waar ik werkzaam ben sta ik graag iedere klant te woord. Heeft u vragen dan hoor ik graag van u.
 • Gerco de Jong

  Binnendienst medewerker

  Gerco de Jong

  Binnendienst medewerker
  Ik ben Gerco de Jong en ik werk bij van Kooten Tuin & Buitenleven sinds 2014. Het is mij altijd een plezier om al uw wensen optimaal in vullen met onze schitterende producten. Uw wens is mijn uitdaging!
 • Arjan de Regt

  Commercieel binnendienst medewerker

  Arjan de Regt

  Commercieel binnendienst medewerker
  Als commercieel binnendienst medewerker sta ik voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over één van onze producten dan hoor ik dat graag!
 • Fabian van Arkel

  Commercieel binnendienst medewerker

  Fabian van Arkel

  Commercieel binnendienst medewerker
  'Als verkoopadviseur op de commerciële binnendienst te Numansdorp ben ik elke dag weer samen met mijn collega’s als een team aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we door met u mee te denken vanaf het eerste contact en samen het product te vinden wat het beste bij u past. Heeft u vragen over onze producten of over andere zaken, aarzel niet maar bel gerust!'
 • Ronald Kleppe

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  Ronald Kleppe

  Commercieel Binnendienst Medewerker
  Graag sta ik elke klant te woord, of het nu om een schroefje of een complete blokhut gaat, iedereen verdient aandacht. Ik vind het ontzettend leuk om klanten het gehele verkoopproces te helpen en te adviseren om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen. Met veel passie en plezier doe ik mijn werk bij Van Kooten Tuin & Buiten leven.
 • Reinier Roodhorst

  Online Marketeer

  Reinier Roodhorst

  Online Marketeer
  Leuk dat u ons heeft gevonden! Als (Online) Marketeer ben ik dagelijks bezig om de online merk- en naamsbekendheid van al onze webshops en showrooms te vergroten. Als u bijvoorbeeld op internet aan het zoeken bent naar een overkapping, blokhut of chalet en u heeft één van onze webshops kunnen vinden is mijn doel bereikt.
 • Wilbert Kattestaart

  Online Marketeer

  Wilbert Kattestaart

  Online Marketeer
  Als online Marketeer zorg ik ervoor dat we zowel vindbaar als zichtbaar zijn op het internet. Zo ontwerp ik dagelijkse creatieve content voor al onze social mediakanalen, maar maak ik ook nieuwsbrieven en posters. Vergeet niet om ons te volgen op social media, want daar komen we elkaar weer tegen!
 • Regina Boodt

  Marketing medewerkster

  Regina Boodt

  Marketing medewerkster
  Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de klant de juiste informatie ontvangt voordat zij tot de koop overgaan. We streven ernaar om te werken naar tevredenheid van de klant!
 • Paula van Dijke

  Marketing medewerkster

  Paula van Dijke

  Marketing medewerkster
  "Bij van Kooten hangt altijd een leuke en een ontspannen sfeer, waardoor het werk erg leuk is . Bij Van Kooten Tuin en Buitenleven werk ik aan de website, en help ik waar ik helpen kan."
 • Engelbert Heijkoop

  Hoofd Service

  Engelbert Heijkoop

  Hoofd Service
  Mijn team en ik zijn u graag van dienst om uw probleem naar volle tevredenheid op te lossen zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!
 • Marco de Blois

  Service medewerker

  Marco de Blois

  Service medewerker
  De variatie en de uitdaging in dit vak maakt het dat ik elke dag opnieuw weer vol enthousiasme naar mijn werk ga. De klant tevreden houden/stellen als monteur of als service medewerker is dan ook altijd mijn prioriteit.
 • Kees de Bonte

  Service medewerker

  Kees de Bonte

  Service medewerker
  "Samen met mijn collega’s op onze serviceafdeling, zorgen wij ervoor dat uw probleem met alle tevredenheid zal worden opgelost, en u uitermate kunt genieten van uw product!"
 • Richard Koppelaar

  Servicemedewerker

  Richard Koppelaar

  Servicemedewerker
  Als serviceteam bij VKTBL een tevreden klant te krijgen is ons streven. Daarbij ben ik een onderdeel van het jonge en energieke team.
 • Peter Voorstad

  Planning & Logistiek

  Peter Voorstad

  Planning & Logistiek
  Als planner vind ik het erg leuk om efficiënt en klantgericht te plannen. Het is helemaal leuk als wij een klant die iets snel geleverd wenst te krijgen kunnen opbellen, omdat wij eerder bij hen kunnen leveren of monteren. Als planner zit je tussen alle afdelingen in, waardoor je met iedereen intern contact hebt. Bij Van Kooten zijn meerdere afdelingen, maar we zijn één team!
 • Christiaan van der Wiel

  Planning & Logistiek

  Christiaan van der Wiel

  Planning & Logistiek
  Van leverancier naar de klant. Wij staan voor u klaar!
 • Leo Breen

  Hoofd Orderadministratie

  Leo Breen

  Hoofd Orderadministratie
  Als hoofd van de orderadministratie bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven heb ik de verantwoordelijkheid om samen met een team collega’s te zorgen voor het correct administratief verwerken van de bestellingen. Naast het verwerken van de orders houden wij goed in de gaten dat onze hardlopende modellen op tijd geproduceerd worden zodat wij met de voorraad in onze diverse magazijnen altijd een snelle levering bij de klant kunnen voorzien. Een tevreden klant daar gaan we iedere dag weer voor.
 • Maries Bal

  Orderadministratie

  Maries Bal

  Orderadministratie
  Als medewerker orderadministratie zorg ik ervoor dat de bestelling van de klant op de juiste manier wordt verwerkt. Wij zorgen ervoor dat alle informatie op de juiste plaats terecht komt zodat onze expeditiemedewerkers alles tijdig klaar kunnen zetten in het magazijn en onze planner de bestelling in kan plannen voor montage of levering. Hierbij wordt elke keer weer gestreefd naar het ultieme eindresultaat: een tevreden klant!
 • Hans Boer

  Orderadministratie

  Hans Boer

  Orderadministratie
  "In mijn functie als medewerker orderadministratie is het mijn doel om heel de route vast te leggen om de orders te gaan verwerken. Het is daarbij het belangrijkste dat de klant tevreden is."
 • Rick Kraaijeveld

  Orderadministratie

  Rick Kraaijeveld

  Orderadministratie
  Samen met mijn collega’s zorg ik dat uw bestelling verwerkt wordt. Dat doe ik met plezier, waarbij tevreden klanten het hoofddoel zijn.
 • Aart Kole

  Hoofd financiële administratie

  Aart Kole

  Hoofd financiële administratie
  Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven draag ik de zorg voor de financiële administratie. Samen met mijn collega’s verwerken wij alle uitgaande en inkomende facturen en betalingen.
 • Christian Boudewijn

  Financiële administratie

  Christian Boudewijn

  Financiële administratie
  "Werken in een goede sfeer, dat gebeurt bij Van Kooten tuin & buiten leven. Ik werk op de financiële administratie."
 • Maurice Lindhout

  Financiële administratie

  Maurice Lindhout

  Financiële administratie
  Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de bestellingen van de klant tot aan huis picobello in orde is, en daarnaast doe ik ook met een aantal andere collega’s de Financiële afhandeling hiervan. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en zie u graag een keer terug bij één van onze vestigingen!
 • Marise van Buuren

  Financiële administratie / Orderadministratie

  Marise van Buuren

  Financiële administratie / Orderadministratie
  ‘Binnen Van Kooten Tuin & Leven werk ik met veel plezier mee om het financiële deel en de orderadministratie te verwerken. Het is een leuk en enthousiast team om samen mee te werken.’
 • Anne-Sophie Kardux

  Administratief medewerkster

  Anne-Sophie Kardux

  Administratief medewerkster
  Begin van het jaar was ik op zoek naar een stage en ben ik terecht gekomen bij het mooie bedrijf Van Kooten Tuin en Buitenleven. Ik ben werkzaam op de financiële afdeling wat dan ook gerelateerd is aan mijn opleiding. Naast deze functie houd ik me ook bezig met de orderverwerking. Het is een jong team, waarbij wij u elke dag van dienst zijn. Ik hoop hier dan ook nog veel ervaring op te doen, we zien u graag in een van onze winkels tegemoet.
 • Rudi van de Plaat

  Hoofd Expeditie & Logistiek

  Rudi van de Plaat

  Hoofd Expeditie & Logistiek
  Ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Van Kooten. U vindt mij op het magazijn. Hier zorgen wij er voor dat de monteurs en chauffeurs met de juiste spullen op pad gaan.
 • Hendrik-Jan de Haaij

  Expeditiemedewerker

  Hendrik-Jan de Haaij

  Expeditiemedewerker
  ‘Producten, te kust en te keur, met passie en kleur. Wij zetten de orders met zorg klaar en geven de chauffeurs aan ‘rijden maar!’ Laat het kijken kopen worden, dan kunnen wij u een mooi product bezorgen!
 • Andre Stam

  Expeditiemedewerker

  Andre Stam

  Expeditiemedewerker
  Samen met mijn collega's van de logistiek maak ik de producten gereed voor de bezorging of montage bij u thuis.
 • Hendrik-Jan de Jong

  Expeditiemedewerker

  Hendrik-Jan de Jong

  Expeditiemedewerker
  Samen met mijn collega’s van de expeditie zorg ik ervoor dat de monteurs met de juiste materialen op pad gaan, dat de bestellingen die door de vrachtwagens bezorgd worden goed geladen worden, en dat u correct word geholpen als u als klant materialen bij het magazijn ophaalt.
 • Matthijs 't Hart

  Expeditiemedewerker

  Matthijs 't Hart

  Expeditiemedewerker
  Vanuit ons magazijn in Velp maak ik de bestellingen gereed voor de montage door één van onze vakmonteurs!
 • Bram van der Scheur

  Expedititemedewerker

  Bram van der Scheur

  Expedititemedewerker
  Bij de expeditie nemen wij zorg voor uw product! Met alle collega's werken wij samen, zodat u product compleet en geheel bij u aankomt.
 • Harold van Kooten

  Expeditie medewerker

  Harold van Kooten

  Expeditie medewerker
  U kunt mij vinden op het magazijn bij Van Kooten. Samen met mijn collega's draag ik zorg voor de levering van uw bestelling. Dit doe ik met plezier!
 • Chrisjan van der Perk

  Expeditiemedewerker

  Chrisjan van der Perk

  Expeditiemedewerker
  Als expeditiemedewerker help ik mijn collega's om de orders zo zorgvuldig mogelijk klaar te maken voor de verzending!
 • Mark van der Jagt

  Expeditiemedewerker

  Mark van der Jagt

  Expeditiemedewerker
  Uw bestelling in orde maken zodat hij volledig bij u bezorgd wordt dat doe ik op het magazijn in Numansdorp!
 • Richard van Leeuwen

  Chauffeur

  Richard van Leeuwen

  Chauffeur
  U heeft een mooi en kwalitatief product bij ons besteld via één van onze winkels of onze website. Dit wordt met zorg klaargezet en is het mijn zorg dit netjes bij u af te leveren. Misschien sta ik binnenkort ook wel bij u op de stoep!
 • Arie van Lenten

  Chauffeur

  Arie van Lenten

  Chauffeur
  Samen met mijn collega’s ben ik dagelijks in het magazijn te vinden om daar in één van onze vrachtwagens de nieuwe bestellingen te laden en met zorg bij de klanten te bezorgen.
 • Cor Wessels

  Chauffeur

  Cor Wessels

  Chauffeur
  Al sinds de start van het bedrijf ben ik met heel veel plezier de vaste chauffeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Zorgvuldig bezorg ik het bestelde product bij de klanten thuis en maak ik altijd een gezellig praatje!
 • Albert Bogert

  Monteur

  Albert Bogert

  Monteur
  Een kleine berging, een aluminium veranda, een tuinset, buitenkeuken of zelfs een compleet houten woonhuis: noem het en ik heb het gemonteerd!
 • Roald de Vries

  Monteur

  Roald de Vries

  Monteur
  Besteld u de montage ook bij uw product? Dan kan ik binnenkort zomaar bij u op de stoep staan! Met enthousiasme vervul ik mijn taak als monteur voor onze prachtige producten.
 • Joost Bogert

  Monteur

  Joost Bogert

  Monteur
  Elke klus is voor mij weer een nieuwe uitdaging en elke dag is anders! Dat maakt het werk bij Van Kooten zo leuk. Erg leuk om te zien dat als het product door ons is gemonteerd dat de klant met een lach van het product kan genieten. Voor een service klus zet ik nog een extra beentje voor, die klant moet weer helemaal tevreden worden!
 • Wouter van Dongen

  Monteur

  Wouter van Dongen

  Monteur
  'Van mijn hobby mijn werk gemaakt' dat hoor je vaak zeggen. Bij mij is het letterlijk zo gegaan. Voel me thuis in de houtbouw en geniet hier iedere dag weer van. Het eindresultaat moet als een 'wow'!!! overkomen bij de klant. Daar doe je het uiteindelijk voor.
 • Dion Horik

  Monteur

  Dion Horik

  Monteur
  Weer of geen weer als monteur sta ik altijd voor u klaar om uw project te realiseren!
 • Arno Multem

  Monteur

  Arno Multem

  Monteur
  Als monteur werken wij aan een mooi eindresultaat, zodat u zo snel en lang mogelijk van uw product kunt genieten.
 • John Mayenburg

  Monteur

  John Mayenburg

  Monteur
  De glimlach die wij klanten bezorgen met een mooi eindresultaat is toch zeker wel het mooiste aan mijn werk als monteur.
 • Daniël van Drongelen

  Monteur

  Daniël van Drongelen

  Monteur
  Als monteur bij Van Kooten Tuin en Buiten leven streef ik ernaar om het, door u bestelde product, te monteren naar uw wensen.
 • Jan Achterberg

  Monteur

  Jan Achterberg

  Monteur
  Ziet u een Van Kooten bus in de straat? Grote kans dat u mij tegenkomt! Als monteur sta ik het hele jaar door voor u paraat voor een mooi eind resultaat.
 • Mickey de Roo

  Monteur

  Mickey de Roo

  Monteur
  Elke dag streef ik samen met mijn collega's om bij uw in de tuin een super mooi product af te leveren!
 • Harold Tromp

  Monteur

  Harold Tromp

  Monteur
  Een blokhut of buitenverblijf? Wij monteren het voor u! Met plezier staan we voor u klaar om uw product als een plaatje neer te zetten.
 • Daniek van Loon

  Monteur

  Daniek van Loon

  Monteur
  "Wie van hout houdt, koopt bij ons vertrouwd!" Optimaal vertrouwen? Laat dan ons montage team ook uw blokhut of veranda opbouwen!
 • Timothy Delissen

  Monteur

  Timothy Delissen

  Monteur
  Wind of regen? Ook dan staan wij voor u klaar!
 • Matheus Klooster

  Monteur

  Matheus Klooster

  Monteur
  In elke tuin door heel Nederland en België ben ik te vinden om uw blokhut of veranda op te bouwen!
 • Jaco Pieterse

  Monteur

  Jaco Pieterse

  Monteur
  Wij monteren van kleine blokhutten tot grote projecten!
 • Patrick van den Boogaard

  Monteur

  Patrick van den Boogaard

  Monteur
  Samen met mijn andere collega's komen wij bij u langs om uw product te monteren. Ook voor service klusjes zijn wij voor u in de weer.
 • Mart de Ruiter

  Monteur

  Mart de Ruiter

  Monteur
  Als het van Kooten montage team zorgen wij dat uw product juist en netjes in uw tuin staat!
 • Maikel Spitters

  Monteur

  Maikel Spitters

  Monteur
  Met het Van Kooten Tuin en Buitenleven montage team maken wij van uw product een compleet blokhut of buitenverblijf!
 • Thea Boer

  Interieurverzorgster

  Thea Boer

  Interieurverzorgster
  Als de werkdag voor de collega’s erop zit, start ik mijn werk bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven als interieur verzorgster. Ondanks dat ik niet altijd tijdens kantooruren aanwezig ben, ken ik iedere collega en maken we altijd een gezellig praatje. U bent van harte welkom in onze showroom, die we altijd spik en span proberen te houden!