menu
menu

Zonwering

Filters
Categorie
Minder
Kleur
  1. Wit (1)
Minder
Breedte
  1. 550 - 599 cm breed (2)
Minder
Diepte
  1. 250 - 299 cm diep (1)
Minder
Afwerking hout
  1. Geïmpregneerd vurenhout (1)
Minder
Prijs
-
Fabrikant
  1. Aluma (1)
  2. Tuindeco (15)
  3. Verasol (5)
Minder
Bekijken als Rooster Lijst
28 van 85 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
28 van 85 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Zonwering

Sluit uw ogen en val gerust in slaap in de schaduw van de buitenzonwering, terwijl u geniet van de rust in uw tuin. Houd een uitgebreide lunch op uw terras met uw familie of gasten, zonder dat het eten te snel opwarmt of uitdroogt. In de brandende zon zitten is natuurlijk niet prettig. Verbranding ligt dan op de loer. Om dit te voorkomen is buitenzonwering een uitstekend middel. Denk hierbij aan screens die tegen een glazen schuifwand te plaatsen zijn zodat de warmte voelbaar is maar de felheid van de zon wordt ingeperkt. De buitenzonwering is uiteraard ook te gebruiken bij terrasoverkappingen. Veel mensen kiezen voor een knikarmscherm dat kan worden uitgeklapt boven het terras of een grote parasol in de tuin. Om het in huis koel te houden worden vaak screens, rolluiken of klassieke markiezen tegen het raam geplaatst die het zonlicht tegenhouden. 

Een diep assortiment buitenzonwering

Van Kooten Tuin en Buiten Leven heeft een diep assortiment van dit soort producten, maar we bieden daarnaast ook een uitgebreide keuze in zonneschermen die met een veranda of tuinkamer geïnstalleerd kunnen worden. U kiest zelf de buitenzonwering die u het handigst vind. De zogenaamde baleinzonwering of zonnedoeken zijn een stijlvol alternatief op de standaard onderdakzonwering, en blijven allemaal goed droog en schoon onder de veranda. Deze worden vastgemaakt aan het frame van de veranda en dankzij de diverse maten passen ze goed. Voor meer ruimte en koelte kunt ook kiezen voor een bovendakzonwering. Deze weerkaatst de warmte van de zon beter. U ziet het: we hebben zonweringen in alle soorten en maten.

Een windscherm is ook een vorm van buitenzonwering

Ook windschermen behoren tot het buitenzonwering assortiment. Van Kooten Tuin en Buitenleven biedt een uitschuifbaar windscherm aan dat te gebruiken is als u wilt zonnen terwijl er ook behoorlijk wat wind staat. Door het windscherm kunt u van de warmte genieten terwijl u niks of weinig van de wind merkt.  

Optimaal genieten van zonwering

Ligt het goed, daar in de schaduw? Zelfs bij de montage kunt u in slaap vallen, want we installeren hem graag op uw bestaande terrasoverkapping of als optie bij uw nieuwe veranda of tuinkamer. Met een elektrisch zonnescherm bent u verzekerd van nog meer gemak, vooral als het te warm is voor fysieke inspanning. Klap de glazen schuifwanden van uw tuinkamer maar open en klap de zonwering uit, dek de tafel met brood, melk, en een kan verse sinaasappelsap. Op die manier kunt u optimaal genieten van het heerlijke weer. Dankzij de buitenzonwering kan dat nog langer. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.